De eerste wedstrijd van het seizoen in de nieuwe competitie. Vandaag kregen we een onbekende tegenstander voorgeschoteld, de scouting konden we niet doen daar wij geen gegevens hadden uit eerdere confrontaties.

We traden aan met enkele nieuwe spelers, zijnde Desmet Steve - Detremerie Christophe. Een wijziging in het elftal van vorig jaar betrof de doelman, vandaag was  dit Versichel Nico.

Wij begonnen aan de wedstijd, even de tegenstander aftasten en op gepaste tijd toeslaan. En dit deed de KGPV wel degelijk. Een vlotte eerste helft met als ruststand 5-0. Bij aanvang van de tweede helft geen veranderingen in de ploeg. De bal gleed van voet naar voet doch gezien de ruime voorsprong werd er wil omgesprongen met de doelkansen. Uiteindelijk konden we nog eenmaal prikken en de uiteindelijke eindscore werd 6-0.

De eerste driepunter werd vlot binnengehaald.