Vandaag speelden wij een uitwedstrijd op het terrein van de Piccoboys. Ongeveer hetzelfde elftal als de vorige week, doelman van dienst was ditmaal Langeaert Dieter.

Wij begonnen vrij vlot aan de partij . De bal circuleerde vlot  doch afwerken op doel was heel wat minder dan de week ervoor. Na 10 minuten werd de score geopend door DeSomviele. De 0-1 stond op het scorebord en het elftal kon wat rustiger voetballen. Dat dachten we maar de tegenstander bleef ons bestoken met countervoetbal. Wat resulteerde in de gelijkmaker, door de centrale as en onze doelman werd verschalkt, 1-1.

De spelers verlangden naar de rustpauze. De rust werd aangevangen met 1-1 op het scorebord. De tweede helft bleven wij aanvallen doch de kansen werden telkenmale de nek omgedraaid. De druk werd opgevoerd en uiteindelijk kon Cosyn tweemaal prikken en het stond plots 1-3. De tegenstander voelde dat het spreekwoordelijk kalf verdronken was en het vuur was weg bij de tegenstander. De eindscore werd uiteindelijk 1-4, dit door Desomviele.