Een prachtige zaterdagmiddag, ideaal weertje om een wedstrijd te spelen tegen de Galliërs.

Opnieuw een onbekende ploeg, tijdens de opwarming zagen wij enkel flitsen van de Galliërs en blijkbaar wilden deze de scalp van de KGPV.

De Gallërs namen het heft in handen en wij moeten in alle eerlijkheid bekennen, wij werden overklast door hen. Het eerste kwartier waren wij even de kluts kwijt, gelukkig kenden de spitsen van de Galliërs niet de juiste plaats van de goal.

Na het eerste kwartier konden wij even op adem komen en dit resulteerde in een stevige counter en wij konden 0-1 op het bord plaatsen. Opluchting in de ploeg en wij gingen onmiddellijk op zoek naar de volgende treffer. Onze gebeden werden aanhoord en Desmet werd stevig ondergehaald in het strafschopgebied en penalty voor KGPV. Deze werd “professioneel” omgezet door Sacre Steve (nieuwe speler) 0-2 op het bord en een nieuwe overwinning lag in handbereik.

In het middenveld werd een aanval opgezet, dit mag gezegd worden, het was zoals in de boekjes. Door de central as en 0-3 op het bord. De rust werd aangevangen, de ploeg leek bevrijd de tweede helft aan te vangen.

Over de tweede helft kan opsteller vrij kort zijn. Het was naar één kant kijken, KGPV voerde een aanvalsgolf en dit resulteerde in enkele doelpunten. De goalie van de tegenstander kende een zwarte dag. Uiteindelijk werd de eindscore 1-9. Het tegendoelpunt werd dan ook owngoal, Mestdag Peter moet medelijden gehad hebben met de tegenstander en kopte de bal vakkundig in de winkelhaak.

Een 12/12, de woorden kampioen spelen vloeide hier en daar uit de mond.