Met deze ploeg hebben we één van de sterkere ploegen uit de reeks. Deze ploeg heeft voetballend vermogen, zoeken steeds hun “superspits” Kenny op.  Voor deze wedstrijd konden we rekenen op 12 spelers. Weliswaar een beetje weinig doch gezien de werkomstandigheden en vele blessureleed die we in onze rangen hebben geen uitzondering. We vatten de wedstrijd sterk aan doch de eerste minuten werd al snel duidelijk dat SV Bakkerei alles zou geven om ons een nederlaag aan te smeren.

We hebben voetballend vermogen in onze rangen ook doch dit seizoen is het om vernoemde redenen niet mogelijk om dit tot uiting te brengen.  In de heenronde kregen we één van de beste ploegen voorgeschoteld, vandaag liep het niet zo'n vaart. Wij waren in de eerste helft de betere ploeg, al was het overwicht niet groot. Een schitterend afstandsschot van Samir bracht
SV Bakkerei snel op voorsprong.  Spits Kenny V leek de score te gaan verdubbelen toen hij alleen voor keeper kwam, maar  onze keeper was attent op zijn stiftertje. Ook wij kregen een kansje, de bal werd echter recht op de keeper getrapt.   We kregen te horen van SV Bakkerei dat we hun spitsen iets te hard aanpakten, hierbij verwijzend naar Martens Frank. Den Kenny werd enkele keren erg hard aangepakt binnen en buiten het strafschopgebied, een penalty en zelfs gele kaarten bleven gelukkig achterwege. 1-0 de ruststand.

Ook in de tweede helft vielen er vrij weinig doelkansen te noteren. KGPV begon afwachtend, maar naarmate de tweede helft vorderde kwam het meer en meer opzetten, de verdediging van SV bakkerei hield de boel echter goed op slot. Samir werd nog afgestopt in de zestien. Geen penalty en geen kaart, dus ging Samir zelf op zoek naar de kaart en die kreeg hij meteen.  Ook KGPV kreeg nog een domme kaart voor zagen. Gele kaarten dienen (behalve voor zagen) toch ook echt wel om vuile fouten te bestraffen, we blijven het jammer vinden.

Geen makkelijke wedstrijd, een klasseflits van Samir bleek nodig voor de overwinning.  Verder even toelichting van de andere ploegen: FC De Ploeg kende eveneens een moeilijke dag tegen VK Matroosje en FC Sport Lovendegem won de subtopper tegen FC Metro. De opvallendste uitslag kwam misschien wel uit Nederland, waar rode lantaarn KV Gent één doelpunt tekort kwam voor een heuse stunt tegen SV Eede.